9

Hayırlısıyla ev almak için dua istiyorum

-

s.a ben Yasemin Gül,
hayırlısıyla ev almak için dua istiyorum.



Yorum Bolumu

  1. 6-22-10
    aylin diyor ki:

    yüce rabbim peygamberimiz sav yüzü suyu hürmetine size ev nasip etsin inşallah

    +9

    Yorumu Begendiniz mi?

    BegendimBegenmedim
  2. 10-12-10
    mehmet ali diyor ki:

    ev almam için nasıl bir dua etmeliyim dualarınıza çok ama çok ihtiyacım var lütfen yardımcı olurmusunuz

    Yorumu Begendiniz mi?

    BegendimBegenmedim
  3. 4-1-11
    aslıhan eryılmaz diyor ki:

    rabbim inşallah ev almanızda yardımcınız olsun bizede nasip etsin sizlerde bize dua edin inşallah

    Yorumu Begendiniz mi?

    BegendimBegenmedim
  4. 4-1-11
    aslıhan eryılmaz diyor ki:

    bende niyet ettim ev almamız için dualarınızı bekliyorum rabbim tüm kiracıları kurtarsın kendi evlerini nasip etsin inşallah aminnnn….

    Yorumu Begendiniz mi?

    BegendimBegenmedim
  5. 4-25-11
    pınar diyor ki:

    dualarınıza çok ihtiyacım var allah rızası için bana dua edin bir ev sahibi oluyum

    Yorumu Begendiniz mi?

    BegendimBegenmedim
  6. 7-2-11
    selma ebru kanlıer diyor ki:

    dilerm hayırlısıyla huzurla oturacağınız ev almanızı nasip etsin yğüce rabbim

    Yorumu Begendiniz mi?

    BegendimBegenmedim
  7. 12-31-11
    betül diyor ki:

    benimde bütün hayalim hayırlısından bir ev kira çok zor allah tüm kirada oturanlara ev versin betül

    Yorumu Begendiniz mi?

    BegendimBegenmedim
  8. 1-8-12
    gül diyor ki:

    Ben de bunları yazarken gözlerımden yaşlar akıyor arkadaşlar. İnşaallah Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın. Ben de çok ıstıyorum ev almayı. Yıllardır kiradayız 2 çocuğumla inşallah Rabbım bana da nasıp eder duanızı esırgemeyın arkadaşlar

    Yorumu Begendiniz mi?

    BegendimBegenmedim
  9. 5-15-12
    esra diyor ki:

    aminnnnnnnnnnnn arkadaşlar rabbim bize en kısa zamanda 1ev almamızı nasip eder inşallah ben de kaynanmla oturuyorum gerçekten cok zor allah kımet etsin inşallah

    Yorumu Begendiniz mi?

    BegendimBegenmedim
Add Comment Register



Yorumunuzu Paylasin

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image