9

Hayırlısıyla ev almak için dua istiyorum

-

s.a ben Yasemin Gül,
hayırlısıyla ev almak için dua istiyorum.



Yorum Bolumu

  1. 6-22-10
    aylin diyor ki:

    yüce rabbim peygamberimiz sav yüzü suyu hürmetine size ev nasip etsin inşallah

    -2

    Yorumu Begendiniz mi?

    BegendimBegenmedim
  2. 10-12-10
    mehmet ali diyor ki:

    ev almam için nasıl bir dua etmeliyim dualarınıza çok ama çok ihtiyacım var lütfen yardımcı olurmusunuz

    +4

    Yorumu Begendiniz mi?

    BegendimBegenmedim
  3. 4-1-11
    aslıhan eryılmaz diyor ki:

    rabbim inşallah ev almanızda yardımcınız olsun bizede nasip etsin sizlerde bize dua edin inşallah

    -3

    Yorumu Begendiniz mi?

    BegendimBegenmedim
  4. 4-1-11
    aslıhan eryılmaz diyor ki:

    bende niyet ettim ev almamız için dualarınızı bekliyorum rabbim tüm kiracıları kurtarsın kendi evlerini nasip etsin inşallah aminnnn….

    -3

    Yorumu Begendiniz mi?

    BegendimBegenmedim
  5. 4-25-11
    pınar diyor ki:

    dualarınıza çok ihtiyacım var allah rızası için bana dua edin bir ev sahibi oluyum

    +2

    Yorumu Begendiniz mi?

    BegendimBegenmedim
  6. 7-2-11
    selma ebru kanlıer diyor ki:

    dilerm hayırlısıyla huzurla oturacağınız ev almanızı nasip etsin yğüce rabbim

    -1

    Yorumu Begendiniz mi?

    BegendimBegenmedim
  7. 12-31-11
    betül diyor ki:

    benimde bütün hayalim hayırlısından bir ev kira çok zor allah tüm kirada oturanlara ev versin betül

    +3

    Yorumu Begendiniz mi?

    BegendimBegenmedim
  8. 1-8-12
    gül diyor ki:

    Ben de bunları yazarken gözlerımden yaşlar akıyor arkadaşlar. İnşaallah Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın. Ben de çok ıstıyorum ev almayı. Yıllardır kiradayız 2 çocuğumla inşallah Rabbım bana da nasıp eder duanızı esırgemeyın arkadaşlar

    0

    Yorumu Begendiniz mi?

    BegendimBegenmedim
  9. 5-15-12
    esra diyor ki:

    aminnnnnnnnnnnn arkadaşlar rabbim bize en kısa zamanda 1ev almamızı nasip eder inşallah ben de kaynanmla oturuyorum gerçekten cok zor allah kımet etsin inşallah

    +5

    Yorumu Begendiniz mi?

    BegendimBegenmedim
Add Comment Register



Yorumunuzu Paylasin

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image